||- www.Herkime.org -||

HERKIME.COM VE HERKIME.NET ADRESLERİNİDE BÜNYEMİZE KATTIK... ARTIK BİZE BU ADRESLERDEN DE ULAŞABİLİRSİNİZ......
Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

..:: MESAJ PANOSU ::..

*
Misafirimiz. Eğer Zahmet Olmazsa Giriş Yapınız veya Sitemize Üye Olunuz, Teşekkürler. Eylül 07, 2010, 05:17:19 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: EVET ARKADAŞLAR HEPİNİZİN CEVAPLARINI BEKLİYORUM  (Okunma Sayısı 101 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
°l||l° Tuğba°l||l°
Global Moderator
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +2512/-18

« : Aralık 28, 2008, 06:21:38 ÖS »

ACABA HER SEVGİNİN BİR KARŞILIĞI VARMIDIR ACABA:::Huh?Huh??
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2008, 06:25:41 ÖS Gönderen: °l||l° Tuğba°l||l° » Logged

VE İŞTE O AN SENDEN BANA KALAN...

[img width=150 he
»¦«N. B. C»¦«
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +5683/-0

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2008, 06:34:20 ÖS »

Ben bu sorunun cevabını senin şiirinin altında vermiştim tekrar ekliyorum Smiley bence vardır diyorum  Smiley

Sevginin de karşılık ilkesine dayandığını bilirsek karşımızdaki kişiye sevgi verince sevginin yansıyacağını biliriz. Aynı ayna gibi. Aynaya düşen her ışık yansır. Eğer geri yansıma olmazsa da üzülmemeliyiz. Bu karşımızdaki aynanın arkasının sırla kaplı olmadığının bir göstergesidir. Yani karşımızda ayna yerine cam vardır. Camdan her ışık süzülüp içeri girdiği gibi sevgimiz de karşımızdaki kişi tarafından adeta emilir. Ne kadar sevgimizi abartırsak abartalım geri yansıma asla gerçekleşmez. 

Eskiden  Altını çizdiklerimin şimdi ÜSTÜNÜ ÇİZİYORUM
z€usLu4
SAYGIN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +2045/-3

« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2008, 08:13:18 ÖS »

olması gerektigi inancındayım fakat her sevgi karsılık bulmayabilir hepimizin deger yargıları ve hayata bakısı çok farklı aynı pencereden bakabildiklerimizle sevgilerimiz karsılık buluyor ama farklı pencerelerden baktıgımız insanların hepsiyle tam anlamıyla karsılık buldugu kanısında degilim

Turkche Konushmayin / Türkçe Konuşun.
meliha
HOTEL******
SAYGIN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +1112/-1

DÜNYA BİR GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR....

« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2008, 09:51:12 ÖÖ »

BENCEDE KARŞILIĞI OLMALIDIR.PAYLAŞTIKÇA ARTAR BAZI ŞEYLER.SEVGİDE ÖYLE SEN SEVDİĞİNLE (DOST EŞ ARKADAS) NE PAYLAŞIRSAN O AN MUTLU OLURSUN VE HEP TEKRARINI İSTERSİN.KARŞILIKSIZ SEVEN TARAF BİR GÜN YORULUR.KENDİNDEN GİDEN SEVGİ ONU MUTSUZ ETMEYE BAŞLAR.

HaYaTıMDaN GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYal BiLe eTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DüŞüNüRSeNiZ...HiÇ BeKLeMeYiN
NSYT
NSYT
ÇALIŞKAN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +1001/-0

« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2008, 01:13:59 ÖS »

bence karsılıksız hicbirsey yok sevgi bile karsılıgında fedakarlık istiyor

YÜZÜNÜ GÜNEŞE CEVİREN GÖLGE GÖRMEZ...
ipek
SAYGIN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +106/-0

« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2008, 03:26:47 ÖS »

her sevginin bir karşılığı olsun isteriz fakat bulamıyoruz bazen sevgiler karşılıksız kalabiliyor  :Smiley

Budur benim hayatta begendigim meslek sözûn odun gibi olsun Dogrun TEK...(M.Akif Ersoy)
♥ﷲஐﻬ .. SEMRA.. ﻬ ஐﷲ♥
ADMİN
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +8109/-0

Allah, imansız işi ve işsiz imanı kabul etmez...

« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2009, 09:20:05 ÖS »

Zor sormuşun be Tuğbacım  Smiley Sevgi konularına dikkatli değinmek gerektiği için yanlış bir şeyler yazmaktan hep çekinmişimdir bu forumda..

En üst sevgi ilahi güç sevgisidir. Ancak onu bile bir nedene bağlı olarak sevmez miyiz? Yaratanı bile sevmemiz bir nedene dayanır. Bizi yarattığı için severiz. O halde karşılıksız sevgi olamaz. Anne sevgisi karşılıksız derler. Acaba? Annenin çocuğunu sevmesi kendisine anne zevkini tattırmasından kaynaklanıyor olamaz mı? Sahip olma duygusunun verdiği bir sevgi değil midir? İnsan sahip olduğu şeyle özdeşleşir. Çocuğun oyuncağına, özellikle erkeklerin arabalarına karşı bağlılıkları da bir çeşit sevgi tezahürleri değil midir? Anne belli bir süre karnında taşıdığı yavrusu için adeta tek sahiptir. Onu kimse ile hatta babası ile bile paylaşmak istemez aslında. Sahiplenme, malı gibi kabul etme, paylaşamama olgusu anne sevgisinin temelini oluşturuyorsa; o halde anne sevgisi bile karşılık esasına dayanmıyor mu? Malım ise severim, değilse sevmem demek değil midir bu sevgi?

Sevgimizi esirgemeyelim; tabii bizi mutlu ediyorsa. Ancak sınırsız sevgi ile değil, sınırlı, sevginin de bir nedeni ve karşılığını olduğunu bilerekten sevelim.
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2009, 09:22:22 ÖS Gönderen: ♥•°ღ SEMRA ღ°•♥ » Logged

ananne
..:: VİP ÜYE ::..

ÜYEYE PUAN VERİN : +1023/-0

E-Posta
« Yanıtla #7 : Ocak 02, 2009, 04:36:03 ÖS »

sevgi ,karşılıklı olmayandadır..

Hümeyr@.
ÇALIŞKAN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +29/-0

« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2009, 09:05:05 ÖS »

bence her sevginin karşılığı yoktur nedendir hiç bilmem sevgiler hep platonik oluyor sen seviyorsun karşıdakinin haberi olmuyor bu sevgi işleri çok karışık aslında en iyisi hiç bulaşmamak  Grin seven bir pişman sevmeyen bin pişman tşk tuğba
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

WWW.HERKIME.ORG
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

BU SİTENİN TÜM HAKLARI  HERKIME.ORG® ADINA SAKLIDIR.
©COPYRIGHT WWW.HERKIME.ORG

..:: BY OHMCKM ::..
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.199 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu