||- www.Herkime.org -||

HERKIME.COM VE HERKIME.NET ADRESLERİNİDE BÜNYEMİZE KATTIK... ARTIK BİZE BU ADRESLERDEN DE ULAŞABİLİRSİNİZ......
Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

..:: MESAJ PANOSU ::..

*
Misafirimiz. Eğer Zahmet Olmazsa Giriş Yapınız veya Sitemize Üye Olunuz, Teşekkürler. Eylül 07, 2010, 05:15:46 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mutluluk Ayrıntılarda Gizlidir...  (Okunma Sayısı 47 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DuyGusuz Duygu
AZİMLİ ÜYE
**

ÜYEYE PUAN VERİN : +4/-0

« : Mayıs 11, 2009, 11:00:39 ÖÖ »

Ailesi ve kendisini seven hiç kimsesi olmayan bir yetim kızla ilgili çok güzel bir masal vardır. Kendini çok ama çok üzgün ve yalnız hissettiği bir gün, çayırda yürürken, bir çalıya küçük bir kelebeğin takıldığını görür. Kendini kurtarmak için çabaladıkça, dikenler onun narin bedenini daha çok hırpalar. Küçük yetim kız dikkatle kelebeği kurtarır. Uçup gitmek yerine, kelebek güzel bir periye dönüşür. Kız gözlerine inanamaz.
Peri, kıza, "Senin eşsiz iyi kalpli davranışın için, sana bir dilek dileme hakkı veriyorum."der.
Kız bir an düşünür, sonra "Mutlu olmak istiyorum." der.
Peri "Peki" der, ona doğru eğilir ve kulağına fısıldar. Sonra da ortadan kaybolur.
Kız büyüdüğü sürece, ondan daha mutlu kimse yoktur. Herkes ona mutluluğunun sırrını sorar. O ise gülümser ve "Sırrım, küçük bir kızken iyi kalpli bir periyi dinlemiş olmamdır."der.
Yaşlanıp, ölüm döşeğine düştüğünde, komşuları etrafına toplanırlar. Sırrının da onunla birlikte yitip gitmesinden korkmaktadırlar. "Lütfen bize söyle" diye yalvarırlar. "İyi peri sana ne dedi?"
Sevimli yaşlı kadın gülümser ve "Bana şöyle söyledi" der:"ne kadar güvende, ne kadar yaşlı ya da genç, zengin ya da fakir olursa olsun herkesin sana ihtiyacı var" 

Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir
ipek
SAYGIN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +106/-0

« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2009, 11:12:04 ÖÖ »

ayy çok güzelmiş duygu eline sağlık

ne kadar güvende, ne kadar yaşlı ya da genç, zengin ya da fakir olursa olsun herkesin sana ihtiyacı var"   

Budur benim hayatta begendigim meslek sözûn odun gibi olsun Dogrun TEK...(M.Akif Ersoy)
»¦«N. B. C»¦«
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +5683/-0

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2009, 08:44:50 ÖS »

Çok güzelmiş hikaye ve son söz muhteşem!!!

Güzel paylaşım eline sağlık duygu  Smiley

Eskiden  Altını çizdiklerimin şimdi ÜSTÜNÜ ÇİZİYORUM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

WWW.HERKIME.ORG
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

BU SİTENİN TÜM HAKLARI  HERKIME.ORG® ADINA SAKLIDIR.
©COPYRIGHT WWW.HERKIME.ORG

..:: BY OHMCKM ::..
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.314 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu