||- www.Herkime.org -||

HERKIME.COM VE HERKIME.NET ADRESLERİNİDE BÜNYEMİZE KATTIK... ARTIK BİZE BU ADRESLERDEN DE ULAŞABİLİRSİNİZ......
Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

..:: MESAJ PANOSU ::..

*
Misafirimiz. Eğer Zahmet Olmazsa Giriş Yapınız veya Sitemize Üye Olunuz, Teşekkürler. Eylül 07, 2010, 05:01:11 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: H. HERKİME RIFAT HAYRİ SİN İLKÖĞRETİM OKULUNUN GURUR YILI  (Okunma Sayısı 482 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hodja
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +521/-0

ismail_ozsarac@hotmail.com ismail_ozsarac@yahoo.com.tr
WWW E-Posta
« : Ağustos 12, 2009, 10:40:21 ÖÖ »

İlköğretim Okulu Müdürümüz sayın Mehmet KILIÇ'la yaptığım röportaj;

İ.ÖZSARAÇ:
Sayın müdürüm bu yıl okulumuzdan öğrencilerimizin güzel yerleri kazandığını duydum.Bu konudaki detayları verebilirmisiniz?

M.KILIÇ:
Okulumuzdaki sistemli çalışma bu yıl meyvelerini vermeye başladı. Okulumuz mezunlarından OGES (Ortaöğretime Geçiş Sistemi) kapsamında 4’ü Anadolu Lisesi, 4’ü de Anadolu Meslek Lisesi olmak üzere toplam 8 öğrencimiz güzel okullara yerleşmeye hak kazandı. Sınavlarda başarılı olan ve bu okullara yerleşen öğrencilerin sistemli çalışan öğrenciler olduğu yine bu öğrencilerin velilerinin öğrencileri ile ilgili olduğu görülmektedir. Veli öğrencisi ile ilgilendiğinde, öğrencilerin de düzenli olarak okula devam edip derslerine çalıştığında başarının geldiği açıktır. Sınavlarda başarılı olan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okul kazanan öğrencilerimiz ve kazandıkları okullar :

Hafize TUTAL      Bolu – Gerede – Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi
Alev VERİMOĞLU      Karabük – Merkez – Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi
Hasret ÇUBUK      Zonguldak – Merkez – Erdemir Anadolu Lisesi
Serap DİKYOLOĞLU    Zonguldak – Merkez – Kilimli Anadolu Lisesi
Elif KURTOĞLU      Bolu – Gerede – Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Giyim Üretimi Teknolojisi Alanı)
Habibe KAYALIK      Bolu – Gerede – Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Bilişim Teknolojileri Alanı)
Zafer ÇOBAN      Zonguldak – Merkez – Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Makine Teknolojisi Alanı)
Ersan KURTOĞLU      Zonguldak – Merkez – Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı)

« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2009, 04:43:08 ÖS Gönderen: hodja » Logged

Şu an yaptığınız hiçbir iş,Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!!
hodja
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +521/-0

ismail_ozsarac@hotmail.com ismail_ozsarac@yahoo.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2009, 04:39:34 ÖS »

Biz de site yönetimi olarak,başta okul müdürümüz sayın Mehmet KILIÇ olmak üzere tüm idareci-öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2009, 04:40:49 ÖS Gönderen: hodja » Logged

Şu an yaptığınız hiçbir iş,Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!!
ipek
SAYGIN ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +106/-0

« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2009, 04:13:05 ÖS »

başarılarının devamını dileriz

Budur benim hayatta begendigim meslek sözûn odun gibi olsun Dogrun TEK...(M.Akif Ersoy)
»¦«N. B. C»¦«
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +5683/-0

WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2009, 06:58:12 ÖS »

Bizim için çok  gurur verici ayrıca tşkler yeni eğitim yerlerinde başarılar dilerim.İnşallah gelecekle ilgili planları istedikleri gibi olur ....

Eskiden  Altını çizdiklerimin şimdi ÜSTÜNÜ ÇİZİYORUM
EROL SARAÇBAŞI
ACAYiP
AKTİF ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +105/-2

erol_sb@hotmail.com
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2009, 09:32:00 ÖÖ »

BİZİM ZAMANINMIZDA EĞİTİMDE O KADAR ÇOK KOPUKLUK VARDI Kİ BELKİ DE BAŞARISIZLIĞIMIZIN TEMELİNDE BİZE EĞİTİM VERENLERİN MESLEKİ YETERSİZLİĞİ VAR. BELKİDE BU SADECE BAHANE AZMETTİKTEN SONRA OLURMUYDU BİLEMEM AMA BEN KONUYA DÖNEYİM. BAŞARILI OLAN ARKADAŞLARA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM UMARIM HAKETTİKLERİ YERE GELENE KADAR BAŞARILI OLURLAR...
ananne
..:: VİP ÜYE ::..

ÜYEYE PUAN VERİN : +1023/-0

E-Posta
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2009, 05:10:44 ÖS »

KİLİMLİ ANADOLU LİSESİNDE KIZIM İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYOR..(Serap DİKYOLOĞLU'nun bilgisine)KAZANAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM..KÖY OKULUNUZDAKİ ÖĞRETMENLERİNİZİ YÜREKTEN KUTLARIM.

♥ﷲஐﻬ .. SEMRA.. ﻬ ஐﷲ♥
ADMİN
SİTE YÖNETİCİSİ
*

ÜYEYE PUAN VERİN : +8109/-0

Allah, imansız işi ve işsiz imanı kabul etmez...

« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2009, 06:34:17 ÖÖ »

Bu isimleri olan kardeşlerimizi inşallah ileriki zamanlarda çok iyi bir yere gelmiş olarak forumda adlarını da okuruz...Onlara yeni bir eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim.. Ayrıca hepsini kutlarım , hem öğrencilerimizi hemde onların eğitiminde katkıları olan öğretmenlerini...

Gülşen
Gülşen
AKTİF ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +5/-1

this is me

« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2009, 05:40:19 ÖS »

inş istedikleri yerlere gelirler..Allah yollarını açık etsin
KARAELMAS67
AKTİF ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +2/-2

« Yanıtla #8 : Kasım 20, 2009, 10:38:59 ÖÖ »

gercekten gurur verici insallah basaralı olurlarda  emekleri boşa gitmez çünkü bizim insanımız daha güzel yerlere layıklar
nkarakuz
AKTİF ÜYE

ÜYEYE PUAN VERİN : +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2009, 07:42:35 ÖS »

Öğrencilerin başarılarını kutluyorum.Değerli Öğretmen arkadaşlarımın başarılarının artarak devamını diliyorum. Bu sitede bu güzel teşvik işini yapan sorumluları da kutluyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

WWW.HERKIME.ORG
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Destek@Herkime.Org | Destek@Herkime.Com | Destek@Herkime.Net

BU SİTENİN TÜM HAKLARI  HERKIME.ORG® ADINA SAKLIDIR.
©COPYRIGHT WWW.HERKIME.ORG

..:: BY OHMCKM ::..
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.206 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu